És még azt mondják, hogy a nőket nem lehet megérteni…

Megszámolni sem bírom, hogy hányszor hallottam, olvastam vagy láttam filmekben azt, miszerint a nők kiismerhetetlenek és szeszélyesek (legalábbis a nagytöbbségük). Nincs is ezen mit szépíteni, igazak a hírek. Ki így, ki úgy gondoskodik a szíve választottja ősz hajszálainak számáról, de azért a teremtés koronái mellett sem mehetünk el szó nélkül. Márcsak azért sem tehetjük, mert a jó hírünk forog kockán. Hisz milyen nő az, aki szó nélkül hagyna egy ilyen témát? Szerzőnk, Anna Supol írása.

3
4764

Az elmúlt napokban feltettem egy kérdést a stábunk tagjai között, mert kíváncsi voltam, hogy csak nekem okoz gondot sokszor megérteni a férfiagy működését, vagy másokból is hiányzik eme gén?

Megkönnyebbültem, amikor a csajok egymás után álltak elő a párjuk hóbortjaival, hisztijeivel. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül!

Szerintem a nők nagytöbbsége nevében kijelenthetem, minket nem érdekel, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, és az sem, hogy van – e élet a földön kívül. De még az se, hogy miért meztelenek a rajzfilmfigurák, viszont ha valaki rájuk nyit a zuhany alatt, akkor miért takargatják magukat?

Nem, nem és nem! Mi az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

 • Ha a TV-ben adnak egy filmet, ami megvan DVD-n, vagy fent van online, akkor miért a TV-ben nézi azt, és anyázik minden 20 – 30 percben, amikor reklám van?
 • Ha elfogyott a WC papír, az új gurigát miért kell az üres tekercsen egyensúlyozni, ahelyett hogy azt csak kidobná a szemetesbe, ami történetesen pont a tartó alatt van?
 • Évente max. 52-szer játszható meg a: „Na, majd a következő hétfőtől elkezdtek futni, leszokok a cigiről, rendszeresen eszek gyümölcsöt + vitamint…stb!” Hány év után mondható, hogy ez az évezred leghosszabb felkészülési ideje a reggeli futásra? Az én uramnál ugyanis 2008 óta tart a bemelegítés.
 • Ha megkéred az ember fiát, hogy csináljon meg ezt – azt, és az még hónapokkal később sincs kész, akkor miért sértődik meg, ha az ember lánya a kezébe veszi a dolgokat, és megcsinálja maga?
 • Ha egy héten keresztül a széken tárolja a farmerját és ki merem mosni, akkor miért rinyál? Miért akkor mondja, hogy az nem is volt szennyes?
 • Ha ő megkér valamire, és nem csinálom meg azonnal, robban a hiszti. Ha én megkérem őt valamire, ő fáradt, és én ezt értsem meg.

A hús nélküli kaja miért nem jó?

 • Ha dolgozom és nem reagálok rögtön arra, amit írt csak megnézem, azért miért kell nyavalyogni?
 • Hogy van az, hogy ha én sminket vagy más szépségápolási szert veszek, akkor pazarlom a pénzt, de az Ő Real Madrid klubtagsági díja, illetve a FIFA előfizetése fontos kiadásoknak számítanak?
 • Ha én teszek megjegyzést 1 – 2 emberre, akkor megkapom, hogy: „Miért foglalkozom egyáltalán a bunkó emberekkel körülöttem?” De amikor Ő csinálja ugyanezt, akkor elvárja, hogy hangot adjak az iránta érzett sajnálatomnak, amiért ilyen emberek veszik körül.
 • A „jó lesz még valamire…” miért csak akkor működik, ha Ő talál/vesz/lop valamit, de az én szerzeményeim csak kacatok?
 • Ha arra kérem, hogy töltsünk együtt több időt, miért hiszi azt, hogy a kanapén ülve, a tévét bámulva az az, amire minden nő vágyik?
 • Ha vezetés közben mellette ülök és látom, hogy szitu lesz, szólok, hogy vigyázzon! Miért kell leszólnia ahelyett, hogy inkább megköszönné?
 • Amikor felkapja a vizet valamin és kiabál (na nem velem, mert azt tudja, hogy nem élné túl), és én emeltebb hangon kérdem tőle, hogy: „Most jobb lesz neked ettől?” Erre ő: „Most miért kiabálsz velem?”
 • Miért kell a mosogatógép bepakolása előtt alaposan elmosogatni a szennyest, 1000 liter vizet és mosogatószert elhasználva ezzel?

 Miért kell mindig mindent, ismétlem, MINDENT megkérdeznie, hogy mi hol van? Pláne, ha az adott dolog közvetlen előtte, vagy éppen a kezében található?

 • Akárhová megyünk, akármerre járunk az italboltokba be kell mennünk, és órákig kell bámulnunk a polcokat, mert ő gyűjti a scotch, whiskey és bourbon italokat. Persze sose veszünk semmit.
 • Sokszor rosszabb, mint egy gyerek, lehetetlen vele sétálni menni. Öt perc után fázik, melege van, vécére kell mennie, rossz cipőt vagy zoknit vett fel, sok a bogár…stb.
 • Folyton a kezében van a telefonja. Ilyenkor nem lát, nem hall, egyszerűen megszűnik a világ körülötte. Bezzeg, ha én néznék meg valamit gyorsan az enyémen, egyből visít, mert nem talál meg valamit, és leszól amiért én „mindig” a telefonon lógok.
 • 16 éves kora óta hallgatom, hogy:

„Na most kigyúrom magam!”

Így a harminchoz közel, kezdek benne kételkedni. Szerintem azt se tudja, hogy hol van a legközelebbi kondi.

 • Ha barkácsolunk vagy szerelünk valamit, körbe rakja magát a szerszámaival, mintha barikádot építene. Miért nem lehet visszarakni a helyükre őket használat után?
 • Ha elküldöm vásárolni, csak azt hozza, ami a listán van. Ha viszont valami nincs a boltban, miért nem jut eszébe valami alternatívát hozni helyette?

Ha nem lennék ilyen térdfájós fajta, most biza térden állva könyörögnék, hogy valaki világosítsa fel a sötét kis elmémet, hogy mégis hogyan lehetne megérteni a teremtés koronáit? Nekem ugyanis eddig nem nagyon sikerült.

Előző cikkAnyák a „pácban”
Következő cikkSüssünk banánkenyeret!
Avatar
Azt a nemes feladatot kaptam, hogy írjak egy rövid bemutatkozó szöveget, amivel növelhetem a piaci értékemet ? Nos íme a kendőzetlen igazság rólam: a hatodik 25. szülinapomon is túl vagyok (ideje lesz betölteni a 26-ot ?), de egy perccel sem nézek ki többnek 21-nél, és amúgy is csak 18-nak érzem magam, szóval nem is olyan fontos, hogy mennyi az annyi. Kereken 10éve hagytam el kicsiny hazánkat, hogy egy olyan országban élhessek, ahol nincsenek ékezetek; ahol a hideg és a meleg víz két különböző csapból folyik; ahol sokan azt hiszik, hogy az országot, ahonnan jöttem "Éhes"-nek hívják (Hungary ?); és ahol nem tudják, hogy mi az a Túró Rudi. ? Nagy szerencsémre itt ismerhettem meg azt a bátor indiánt, akivel már az első percben közöltem, hogy ö lesz a férjem .... Szegény egy szót nem értett abból, amit mondtam akkor, de amúgy se lett volna sok esélye ellenem ? szóval beletörődött a sorsába ? Ennek már 10 éve... Azóta volt egy nagy bográcsos buli (vagy ahogy én hívom: az esküvőnk), lett két nyomos okom, hogy soha többet ne vegyek fel bikinit (más ezeket Zachariahnak és Sárának ismeri), és megtanultam, hogy ebben az országban a "szia" helyett simán odavághatsz egy "ólrájt"-ot.

3 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon egyszeru a valasz. Te teszed magad kiszolgalo szemelyzette.
  Fenti dolgok nagytobbsege fel sem merul nalam. En ugyanis egyenrangu vagyok a pasimmal. Akinek ez ugyben mas velemenye van, az nem lesz a pasim.

  • Drága Cseresznyém!
   Itt ülök többed magammal a virtuális szerkesztőségünkben (magyarán lógunk a fészbukon), és a golyóink hiányában a fejünket vakargatjuk, mert nem értjük, hogy hogyan és miként váltunk “kiszolgáló személyzetté” a szemedben a cikk olvasása közben. ?

   Azt viszont be kell valljuk, hogy sárgulunk az irigységtől, mint az őszi falevèl, mert ezekszerint te megtaláltad a tökéletes PASIT, akinek nincsenek hóbortjai, meg ilyen-olyan idegesítő szokásai. Ahogy azt fent olvashattad, a mi FÉRJEINK biza napi szinten produkálnak ezt-azt. ?
   Javaslom, hogy ragadd meg az embered két kézzel, mert kihaló félben van a Tökéletes Pasi model 1.0 változata, vagy lehet, hogy a mi eseteinkben csak a Házasság 1.0 szoftverfrissítéssel lettek rendszerhibásak az alanyaink.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..