Kezdőlap Blog
KENYERES PAJTÁS - Magos félbarna, zsömlekoszorúnak Mérai Katától
Bár ez tipikusan egy cipótészta, zsömlének sem volt utolsó. Remekül illik tartalmas levesekhez, de reggelire, vagy utiszendvicsnek is kitűnő.
Farsangra készülőknek – Csörögefánk, habcsók és kókuszcsók
Farsanghoz közeledve, fánk receptek kerülnek terítékre több családnál is. A mi családunk hagyománykövető, farsangi édessége a szalagos fánk s mellette a csörögefánk is.
Magyar borok Japánban – Az 5. Sakura Award borverseny eredménye
Három dolgot kell figyelembe vennünk, ha Japán felé kacsingatunk borimportőr szándékkal. Elősorban a szőlőfajtát, másodsorban a bor és a pincészet történetét.
Ehető héjú banán Japánban – Ki kóstolná meg?
A legfontosabb tényező, ami a mongee banánt különlegessé teszi, az az a tény, hogy a héja is bátran fogyasztható. Bár nem tudom, ki annyira elvetemült, hogy valaha meg akarta volna kóstolni, milyen íze is van a banánhéjnak.
Anyagi csőd, - elsőre annak tűnt - vagy egy valóra vált álom?
Easy Stay. Ez volt a neve az apartmannak, amit béreltünk, mindössze három napra, bízva abban, hogy mielőbb lesz albérletünk. De ekkor még nem is sejtettük, hogy hiába böngésztük Angliában heteken át az ügynökségek honlapjait kiadó lakások után, a valóságban ez soha nem ilyen egyszerű.

Ketten a kilók ellen

Ketten a kilók ellen
Az oldalbordám örökké elégedetlen az alakjával (mint a nők 99%-a, a maradék meg még magának sem vallja be), és az a fránya tükör amúgy is mindig olyat mutat neki, amit nem kéne, és mindig ott van több, ahol szerinte az nem jó.
Négyszemközt egy táncoslánnyal – Őszinte beszélgetések munkáról, kapcsolatokról, férfiakról B. Lindsay Belannal 2. rész
Lehet akrobatikus mutatványok nélkül is olyan szexi show-t csinálni, hogy a közönség le sem tudja venni a szemét a táncosról. Én például többre értékelem a mosolyt, a szemkontaktust, azokat az apró kis kacér pillantásokat a férfiközönség felé, mint hogy fejjel lefelé pörögjek a rúdon.
filmek Valentin napra
Lehet nyár és tikkasztó hőség, vagy akár repkedhetnek a mínuszok odakint, a filmnézős randevúk sohasem mennek ki a divatból. Hát még Valentin-napon?!
Valentin-nap, oh, Te megboldogult!
azt a fajta lihegést, amit a Te nevedben, rózsaszín vattacukorfelhőben, a gyengébb gyomrúak ellen merényletként elkövetnek. Egy minimál szirup jót tud tenni bizonyos megkeseredett ízeknek, na de ez a dózis már undorodásos-sírvahányós.
Valentin-nap: de ki is az a Valentin? - Országok és hagyományok
A Valentin-nap eredete mára teljesen elhomályosult. Az ókori Rómában például ezen a napon két vallásos ünnep is létezett: Faunus ünnepe, és a Lupercalia, melyen a rómaiak totemisztikus farkasősét, a Romulust és Remust szoptató nőstényfarkast ünnepelték. Ezeket az ősi eredetű pásztorünnepeket