Kezdőlap Blog
Szex, házasélet terhesség alatt és gyerekek után…
Volt viszont olyan is, amikor ragyogott a nap, csiripeltek a madarak, sokkal jobban éreztem magamat, és kedvet éreztem egy kis hancúrozásra, mert a hormonok azért végig ott dolgoznak ám a felszín alatt.
Az „Öreg Hölgy” legendája- 22 érdekesség az Eiffel-toronyról
A Szajna-partra épített Eiffel-tornyot a francia forradalom 100. évfordulójára építették, ami egybeesett az 1889-es világkiállítással. Az épületet átmeneti emlékműnek tervezték, soha nem szánták véglegesnek, de végül Párizs jelképe lett és ma is az egyik legnépszerűbb épület a világon. Összegyűjtöttem néhány érdekességet róla, amit talán még nem hallottál.

Hogyan tovább?

Hogyan tovább?
Nem adtam fel. Soha! Mindig küzdöttem az utolsó másodpercig, és erre mindig is büszke voltam. Másfél hét után volt az első nagy kihívásom az új életben. Választhattam.
Az is előfordul, hogy valaki fintorogva mutat rá egy hajszálra az ételben, de a jelenlévő személyzet láthatóan sötét színű hajjal rendelkezik, és az egyedüli, aki hosszú szőkével az ő maga, így egyértelmű, hogy ki a hunyó. Nem is csoda, hogy a vállalkozó és a személyzet még ha megfeszül, akkor sem tud mindenkinek megfelelni.
ForeverAlone, avagy „Így jártam apátokkal” 2. rész
Julcsi felháborodottan közölte, hogy ez számára sértő ajánlat és ne gondolja, hogy ami megfogta benne az elsősorban a külseje, mert sokkal inkább a törődése és személyisége volt, ezért ő nem érné be ennyivel.
ForeverAlone, avagy „Így jártam apátokkal” 1. rész
Hihetetlen az az érzés, hogy a lelki kapocs soha nem múlik el, pedig az érzelmek elmúltak. Azért kíváncsi lennék, működik-e még, esetleg berozsdásodott?
Egymással szemben ültek az irodában is, gyakorta összenéztek és elmosolyodtak. A nap legfájóbb pontja volt, mikor este valamelyikük távozott a kijárat irányába, és egy utolsó néma pillantást vetettek egymásra.
A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás?
Május 25 -én - a nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is - a közönség elé állt a sármos, jóképű, számos díjjal rendelkező színész, Csányi Sándor, egyszemélyes vígjátékával, (ami szinte már stand up comedy) "A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás?" -előadásával. A bekészített bárszéket árgus szemekkel vizslattuk - ott fog ülni Ő... Izgatottan vártuk, milyen lehet egy egyszemélyes darab,...
Szívügyek 1. rész - Mindenért, az egész életemért!
Minden nap vártam, hogy végezhessem a munkát az életemért. A kórházi személyzet fáradhatatlan munkája, elhivatottsága példaértékű volt számomra. Családban éreztem magam a kiemelt figyelmük és gondoskodásuk által.
Évszakelmélet – Hogyan találd meg a színeidet
A színek és formák kezelése azonban bárki számára megtanulható, és a legjobb tanítómester maga a természet. További alapszabály, hogy minden évszakban jelen van minden szín, de mindegyiknek megvan a maga sajátos jellege.