Kezdőlap Blog
A herceg felesége
De nem akármilyen ez a lány, mert beszél az állatok nyelvén. A madarak hozzák neki a híreket, ha valamelyik állat bajba kerül, és a lány rendre odamegy segíteni, ezért cserébe bármi történik a vármegyében, mindenről beszámolnak neki.
Ez a palacsinta álom igazi kihívás! Ugyanis MESE NINCS, ki kell hűteni. Hozzávalók: 360 g kekszőrlemény 140 g vaj 4 tojás 400 g liszt 6 dl tej 4 dl szóda 3-4 ek. olaj 2 ek. cukrozatlan kakaópor  eperlekvár Áfonyaszósz: Hozzávalók: 3 ek. cukor (karamellizálva) 200 g friss áfonya 1 tk. kukoricakeményítő Sajttortakrém: Hozzávalók: 250 g natúr sajtkrém 100 g porcukor 1 ek. tejföl 1-2 ek. tejszín tejszín 1/2 citrom héja reszelve 1/4 citrom leve 2 egész tojás és 1 tojássárgája 1 tk. kukoricakeményítő ELKÉSZÍTÉS: Első lépés: A...
10 tipp, hogy megtaláld a Neked való darabot
Ha van egy kedvenced, akinek a keze nyomát tisztelni tudod, és az általa képviselt értékek fontosak Neked, keresd őt, hisz biztos lehetsz benne, hogy nem adja a nevét olyanhoz, ami azoknak ellentmond.
Szoptatás, elválasztás- tanácsok és tapasztalatok
Három gyermek anyukája vagyok. Azt kell mondanom az elmúlt tíz év alatt szoptattam, pelenkáztam, ringattam és néha sírtam eleget. Igazából ami számomra aktuális most az az elválasztás, erről szeretnék írni, de nem akarom a szoptatásos részt sem átugrani egy gondolatjellel csupán.
Szüleink felnőtt szemmel - avagy rájönni, ők is emberek
Sok mindent nem tudsz. Nem tudod mit éltek át, milyen volt a gyermekkoruk, milyenek voltak valójában, mi tette őket ilyenné, miért élik ezt az életet. Láttál egy képet, amit mutattak, halottál és észrevettél dolgokat, de soha nem tudhatod mi volt a háttérbe. Majd egyszer eljön az az idő, amikor felnőttként egyre több mindenre keresed a választ.

Agócs úr

Még figyeltem a tábla különösen öreg alakját, azokat a gyönyörű orgonákat is, amiknek együttes illata az egész völgyet beborította. A szél... ahogy hosszan osont végig levelei és virágai között
23 dolog amit nem biztos, hogy tudsz a méhekről és a mézről
Méhész család sarjaként lehet, hogy egy kicsit több információt gyűjtöttem össze az évek során, mint az utca embere, nálunk ugyanis nem csak a méz ragadt, ha-nem a tudás is. Összeszedtem néhány érdekességet azok közül, amik a nyolcadik osztályos biológia könyvemből kimaradtak.
Ákos 50 Londonban - „Mondtam én, hogy jó buli lesz!”
Londonban, a The Clapham Grand színpadán hetedik alkalommal láthattuk Kovács Ákost április 30-án este, akit nagy szeretettel várt a közönség. Ahol több angol rajongó is beállt a „tomboldába” a magyar rajongók mellé. Sokan köztük már októbertől várták a nagy napot, hogy ott állhassanak a színpad előtt..
Battenberg sütemény
Ez az a rózsaszín-sárga piskótacsoda, vékony lekvár réteggel összeállítva, és puha, aranysárga marcipánba göngyölve. Ha a történet igaz, 4 fivért jelképezett, a Battenberg fiúkat.
A nemszerelmes vers
Le lehet tagadni azt, hogy létezik az érzés, ami mindennél mélyebb, ami minden egyes lélegzetvétellel csordultig eltölt. Lehet mondani, hogy szemed csillogása csupán a napfény játéka. Lehet mondani, hogy az a selymes érintés melybe egész tested beleremeg, csupán a hideg tavaszi szellő borzongása
Google Analytics Alternative