Kezdőlap Blog
Gyógynövények migrén esetén
A migrén a sokféle fejfájás forma egyik speciális változata. Erős és hosszantartó, ami mozgás-zavarokat is előidézhet. Ez a neurológiai betegség nőknél háromszor gyakoribb, mint a férfiak-nál. A migrént a középső kőkorban koponyalékeléssel is megpróbálták gyógyítani, ami olykor halálos kimetelű is lehetett a fertőzések miatt.

Párizsi kifli

Párizsi kifli
az íze megér minden pillanatot. És ami a legjobb ebben a süteményben, hogy tartós, annak ellenére, hogy krém van a tetején.
Kalmár Ákos Ifjúsági Európa bajnok (Az úszócsapat az eddigi legjobb eredményt elérve térhetett haza)
A vizes sportok egyik nagyhatalma Magyarország. - hosszú ideje az úszásban is, a világnak számolnia kell ezzel a kis országgal és remek úszóival.
Ákos 50 - Ákos szereti Kecskemétet és Kecskemét is szereti Ákost!
Minden életkorban azt hittem, pontosan értem, miről szólnak a dalai és teljes átéléssel énekeltem őket. Majd a legtöbb dalnál eljött életemnek azon szakasza, amikor tényleg megértettem.
Angol kifejezések furcsa tárháza ezer szóban
Azon töprengtem, hogy vajon hogyan önthetném történetbe ezen forró gondolatok masszáját, de egyszerűbbnek találtam, ha csak nekiesem, és megosztom a kedves olvasókkal az egyik angliai csajos csoport gyöngyszemeit.
A hétfejű rendező legendája
Ezeket a fejeket gyűjtöttem ma össze Nektek, hátha segítséget nyújthat a munkátok során, illetve egy kis szórakozást azoknak, akik csak nézőként ülnek be egy-egy darabra.
Darázsfészek - családi recept a nagymama nagymamájától
Mi nagyon szeretjük, és az igazság az, hogy azért készítem csak ritkán, mert ideje sincs kihűlni. Ha valamilyen csoda folytán meg is marad másnapra, ugyan olyan ízletes...
Annak a fránya vendégnek mindig igaza van 1. rész
Ha nem zúg mellettem a kávéőrlő, ha nem zsibog a vendégtér és nem kell naponta többszáz emberrel beszélgetnem, nem bírok pár hétnél tovább megmaradni a fenekemen. A vendéglátás marad mindig az én asztalom.

Filléres emlékeim…

Filléres emlékeim...
„Vannak azok a pillanatok az életben, amik egy életre megmaradnak...” Mondták nevetve, legyintve, vagy fájdalmasan sokszor a felnőttek, és én gyerekként el sem tudtam képzelni, hogy mi az, ami megmarad? Mit jelent az, hogy „életen keresztül”?
https://globalquiz.org/en/china-quiz/
Érdemes tudni, hogy Kínában összesen 56 különböző etnikai népcsoport él. A legnagyobb a Han, és a legkisebb a Jinuo. Yunnan a kultúrát és az etnikai csoportokat tekintve az egyik legkülönlegesebb tartomány.