Kezdőlap Blog
Fűben-fában orvosság és alternatív gyógyászat- Interjú Szilágyi Amandával
T.A:  -Mivel foglalkoztál mielőtt a természetgyógyászatot választottad és gyógynövényekről tanultál? Sz. A: -Informatikában dolgoztam probléma elemzőként. T. A: -Miért változtattál karriert?  Sz. A: -Önzőségnek tartom, megtartani magamnak mindazt a tudást, amelynek birtokába kerültem saját betegségeim által és igazi kihívás számomra emberekkel foglalkozni. T. A : -Hogyan/miért fordultál a természetes orvoslás felé? Sz. A: -Sok betegséggel küzdöttem (Hashimoto thyroiditis, IgA hiány, súlyos anémia,...
Egy új élet kezdete Olaszországban – Aurora különös története 4. rész
Bejárónőből, újra benzikutas lettem. A gazdagságból elköltöztem a szegénységbe, a való életbe. Senki sem érti, miért is vagyok itt. Lehetőség, amit az élet kínált, én elfogtam.
Melbourne, ahogy mi láttuk…
A bevándorlás a XIX. század óta alakította a várost. Ma Melbourne rendkívül sokrétű, több mint 200 országból származó embernek ad otthont, akik 260 nyelven beszélnek és több mint 100 vallást követnek.
Minden út Rómába vezet… 3. rész
Nincsenek véletlenek életünk során, minden okkal történik és értünk. Én ebben hiszek, bármit is teszek vagy alakítok, bármennyire is fájdalmas néha, nehéz az elfogadás,
Négyszemközt egy táncoslánnyal – Őszinte beszélgetések munkáról, kapcsolatokról, férfiakról B. Lindsay Belannal 4. rész
Néha inkább éreztem magam terapeutának egy sztriptíz klubban, mint egy táncosnak. Bár, ha belegondolok, lehet, hogy pályát tévesztettem, mert egy terapeuta magasabb fizetést kap.
Merészségre hangolva! - Avagy 50 tipp, amivel feldobhatjuk az unalmas hétköznapokat
Írj egy személyre szóló bakancslistát, és kezdj el cselekedni! Nem feltétlenül kell nagy dolgokra gondolni, először haladj apró lépésekkel. Próbálj ki új dolgokat, és masírozz a legvadabb álmaid megvalósítása felé, akár azon az áron is, hogy páran bolondnak nézzenek
Spenótos palacsinta – inzulinrezisztenseknek is
Gyermekkoromban sohasem szerettem a spenótot sok más emberhez hasonlóan, hiszen az a zöld „izé” sohasem kelhetett versenyre a kedvenc ételeinkkel. Viszont ez a sós palacsinta nagy családi kedvenc lett. Amellett, hogy finom, még egészséges is.
Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek
A rendezvény fő szervezője Beck Marianna, magazinunk egyik szerzője.. Igazi brainstormingot tartott a jelenlévőkkel, amivel beleláttunk a munkájába, sőt én még választ is kaptam egy két olyan kérdésre, amiben elvesztem az évek folyamán. Segített felidézni, hogy miért is akartam könyvelő lenni.
Benőkék és Erzsikék – avagy ki mondja meg, hogyan éljünk
Nem olyan rég Anita feltett egy kérdést: Mi volt az a könyv, ami megváltoztatta az életedet? Én, mint nagy könyvrajongó sokat gondolkodtam a válaszon, hiszen nekem minden könyv kedvenc. Mindig van egy szereplő, akivel azonosulni tudok, és amíg a történet tart, ott élek én is a sorok közt. Volt néhány könyv, ami szóba jöhetett: A kabbalista, az Agatha Christie regények,...

Hamis túrós pite

Hamis túrós pite
Úgy kezdődött, hogy a férjem evett volna valami túrósat…de nem ám sima pitét, aminek a tésztája linzer jellegű, hanem a leírása szerint valami puha tésztásat.
Google Analytics Alternative