Vers mindenkinek-Különös

Mély és bölcs gondolatok kavarognak egy fiatal fiú fejében, mindezt oly módon tudja szövegbe önteni, hogy mindenki lelkéig elér. Fehér Martin gondolatai, sorai, versei nagyon megindítóak.

0
113
Különös
Különös

Fehér Martin: Különös

Nyármelegbe dermedt

vonagló éjszaka.

Hangosan fúldoklik,

az út mellett álló fa.

 

Minden szívverése,

egy különös ítélet.

Magához ölel, megszorít

majd eldob, a végzet.

 

Amerre halad,

rémisztő csend lesz.

Összevisszaságot gyűjt,

az élére állított rendhez.

 
 

Előző cikkTudatos, környezetkímélő házi praktikák
Következő cikkVitéz Halassy Olivér úszó, vízilabdázó „a vízilabda Puskás Öcsije”
Fehér Martin
Kedves olvasók! Fehér Martin vagyok, 19 éves és Pátyon élek. Jelenleg harmadik éve egy súlyos és nagyon ritka, egyelőre rejtélyes betegséggel küzdök, ami megkeseríti minden percemet. Félbeszakította a tanulmányaimat a sportot és áthúzta minden eddigi más tervemet is. Ezért kezdtem el írni, emiatt „közérzeti” verseknek is hívom a költeményeimet. Azt gondolom egy betegséget nem kell szégyellni, hanem szembe kell nézni a tényekkel és kihozni a helyzetből a lehető legjobbat. Azóta az élet iránti alázat nagyot nőtt bennem. Az elmúlt három év teljesen megváltoztatott az egyik legfontosabb az, hogy jobban becsüljük meg a szeretteinket, akik mellettünk állnak a nehéz helyzetekben is. Ilyenkor derül ki, hogy kire számíthatunk igazán…. Szerencsére mindig is optimista ember voltam és próbálom még ebben a nehéz helyzetben is pozitívan nézni a dolgokat. Nagyon szeretem a természetet, állatokat és a növényeket. Továbbra is optimistán állok az élethez, és reménykedem, hogy egyszer jóra fordulnak a dolgaim.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..