Térrendezés okosan, a Vasati segítségével

0
820
Térrendezés Okosan a Vasati segítségével

Hogy mi is az a Vasati?

Ez az újnak egyáltalán nem nevezhető tudomány és annak megfelelő alkalmazása garantáltan pozitív irányba befolyásolhatja életünket.

A Vasati (röviden csak energetikai térrendezés illetve védikus építészettudomány) ismerete igen nagy hasznunkra válhat otthonunk megtervezése illetve átalakítása során.

Eredetileg templomépítészet volt. Szerencsére néhány remeke a mai napig fennáll, és csodálatunk tárgyát képezi. Ilyen például az 1631-1653-ig épült és a világ hét csodájának egyike, a Taj Mahal,vagy a kambodzsai Angkorvat templomegyüttes, valamint az Olaszországban is ritkaságnak számító Palladio villák.

Minden olyan embernek ajánlom eme tudományt, akinek fontos, hogy harmóniában éljen a természettel, mert azok az emberek garantáltan fellendülést tapasztalnak, képesek egészségüket megőrizni, emberi kapcsolataikat helyén kezelni, ápolni, valamint pénzügyeiket rendben tartani mindazonáltal összességében tehát boldogok lenni.

Ez a harmónia elengedhetetlen a lelki békénk megtartásához és a pozitív változások eléréséhez, ám ahogyan Róma sem egy nap alatt épült fel, úgy a negatív Vasati tulajdonságok megváltoztatása sem egyik napról a másikra hoz eredményt.

Sokatoknak már biztosan volt olyan érzése, hogy az otthonotokkal valami nem stimmel, mely a költözés után megnyilvánulhat a következőkben:

  •  álmatlanság
  •  gyakori kisebb vagy fokozódó/ romló betegség melyre nincsen konkrét diagnosztika
  •  párkapcsolati problémák, melyek spirálszerű rendszerben újra és újra a felszínre törnek
  •  magány kialakulása
  •  pénzügyi gondok sokasága

Igen fontos, hogy az otthonunknak pozitív energiái legyenek, hiszen még ha meg is betegszünk néha, mert összeszedünk egy vírust amikor legyengül az immunrendszerünk, akkor is gyorsabban felépülhetünk és elkerülhetjük a visszatérő legyengüléseket.

Párkapcsolatunk egyik mozgatórugója, a szex is például sokkal jobb lehet pozitív energiák közepette, nem igaz?

Munkánk és munkahelyünk kapcsán sem árt körültekintőnek lennünk, hiszen mindannyian pénzből élünk, és az, hogy ennek milyen jellegű, illetve mértékű az áramlása nagyon is számit. Én például, amikor elkezdtem ezzel a részével foglalkozni, és megtisztítottam az északi ablakát otthonomnak, ahonnan a női energiák és a pénz áramlik, nagyon rövid időn belül tapasztaltam pozitív irányú változást a pénz beáramlásában.

Akik előtt mindez ismeretlen volt, annak nem árt újra gondolnia, hogy a saját otthonában vajon minden rendben van-e, mert ha nem, akkor ennek az ősrégi tudománynak a segítségével könnyen rendbe hozhatja otthonának és az által életének is a problémás részeit.

Ehhez a kutatáshoz minden érintettnek sok sikert kívánok és amennyiben lennének meglátásaitok, kérlek, írjátok meg nekünk kommentben.

A későbbiekben ezeket fogjuk taglalni és felderíteni.

Igen fontos, hogy az otthonunknak pozitív energiái legyenek, hiszen még ha meg is betegszünk néha, mert összeszedünk egy vírust amikor legyengül az immunrendszerünk, akkor is gyorsabban felépülhetünk és elkerülhetjük a visszatérő legyengüléseket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..