Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek

0
557
Üzleti Tréning és Kapcsolatépítés Nőknek

Nagyon izgatott voltam, hogy meghívást kaptunk a rendezvényre, tekintettel arra, hogy hónapok óta szemezgettem a meghirdetett eseménnyel, a főszervezők által létrehozott Facebook csoportban, aminek neve Vállalkozó nők külföldön, amit ezen a linken érhettek el: VÁLLALKOZÓ NŐK KÜLFÖLDÖN – nemcsak vállalkozóknak. A csoport elsődleges célja a külföldön vállalkozóként boldogulni kívánó nők segítése és csokorba gyűjtésük volt. Számomra nagyon fontos volt, hogy végre egy olyan eseményen találhatom magam, ami egymás vállalkozásának segítésére, és ötlet börzére jött létre, nem pedig holmi erő fitoktatásra, ami már- már általános külföldön élő magyarok közt.

A szervezést a London Life Design-nak köszönhetjük, első üzleti tréningük még 2017.03.30-án került megrendezésre.  A rendezvény fő szervezője Beck Marianna, aki maga is vállalkozó, a London Life Design alapítója és tulajdonosa és nem utolsósorban a magazinunk egyik szerzője.

Ez az este, két szakmailag hiteles előadót tartogatott számomra.

Elsőként Kádár Tímea, marketingszakember hasznos tanácsait hallgathattuk meg, aki a ContentBonum alapító-tulajdonosa. Stratégiai információkat adott a weboldal készítéssel kapcsolatban, mint pl., hogy mire figyeljünk oda, milyen szöveget használjunk. Én, aki saját weboldalam még nem készítettem el, szintén inspirációt kaptam, ami segít majd abban, hogy a honlapom ne csak 1 legyen az ezer közül. Nagyon kedves, és igazán tapasztalt hölgyet ismerhettünk meg. A szakmájában kiemelkedő, hozzáértő és számomra, ami a legfontosabb az az, hogy tényleg személyre szabott ötleteket kaptam az egy órás előadása alatt, nem pedig egy általános információ közlés volt.

Ami szimpatikus volt, hogy sok példát vett a jelenlévők vállalkozásaiból. Így ténylegesen egy interaktív közönség központú előadás volt.

Második előadó Tollár Mónika / Kreatív online marketing manager, a “The Big Picture” Creative Brand Brainstorming kitalálója, előadását szintén nagyon vártam, hiszen többségünk maga a Brand, amit képvisel, vagy értékesít. Előadása több szempontból is érdekes volt, mert nem csak újonnan induló vállalkozásokhoz tartogatott számunkra ötleteket, hanem azoknak is, akik már évek óta a vállalkozásukban dolgoznak, és esetleg kicsit elvesztek menet közben, nem tudják hogyan tovább.

Igazi brainstormingot tartott a jelenlévőkkel, amivel beleláttunk a munkájába, sőt én még választ is kaptam egy két olyan kérdésre, amiben elvesztem az évek folyamán.

Segített felidézni, hogy miért is akartam könyvelő lenni.

Közben egy nem várt vendég is betért hozzánk, Gulyás Gergő személyében, aki a Startup Campus London-t képviselte, aki a saját innovatív vállalkozásuk elindítására, továbbfejlesztésére buzdítja a fiatalokat. Gergő rengeteg információval szolgált arról, hogy májusban megszervezésre kerül az a négy szombati alkalomból álló térítésmentes kurzus, amit azon fiatalok részére biztosítanak, akik Startup businesst akarnak indítani.

Összeségében mindezt csak ajánlani tudom, bárkinek, aki akár most gondolkodik vállalkozás indításán, vagy már el is kezdte azt. Köszönöm a London Life Design-nak, hogy részt vehettem ezen a rendezvényen. Biztos vagyok abban, hogy még sokat hallunk róluk.

A fotókat készítette: >>>LINK<<<

A vállalkozói rendezvényről bővebben: >>>LINK<<<

Design Your Life – a Sikeres NŐ: >>>LINK<<<

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..