A Jewel Hunter című, pár napja megjelent első album-lemezajánló

A Stopsonic a szívemhez közel áll, talán kicsit elfogult is vagyok, mert Varga Zsuzsa zenész-dalszerző-énekesnő az egyik legrégebbi barátnőim egyike, de az eddig olvasott cikkek, úgy érzem engem igazolnak és érdemes meghallgatni az új lemezt. A formáció tavaly kovácsolódott trióvá és valami olyan alkotás született, ami talán semmihez sem fogható. Tóth Anita lemezajánlója.

0
264
A Jewel Hunter című, pár napja megjelent első album-lemezajánló
Photo: Frank Rizzo
A zenekar vezetője Kovács Peti, aki egyben gitáros-producer is. A dalokat közösen írják Zsuzsával, hozzájuk csatlakozott Nita, aki producer-billentyűs-vokalista, és Imanexperiment néven szólóban is zenél.

A Jewel Hunter című, pár napja megjelent első album ingyen elérhető a Spotify-on és a https://stopsonic.bandcamp.com/ oldalon.  A kísérleti elektronikus, popos számok közül többhöz már videóklip is készült, pl a címadó, Jewel Hunter című dalhoz, a Lullaby-hoz, vagy a Honoluluban forgatott Insane-hez.

A lemez egyetlen magyar nyelvű dala: az ”Így múlik el”, ami valamiért olyan, amit akaratlanul is dúdolni kezdesz, mert valahogy ott marad benned.

A zenekar elmondása szerint a közönség nagy kedvence pedig a „Now and Here” című szám, úgyhogy előfordulhat, hogy ebből fog készülni a következő klip.

A Jewel Hunter című, pár napja megjelent első album-lemezajánlóNemrég a HVG Kult rovatában megjelenő írásban máris az új dalok készüléséről nyilatkoztak és arról, hogy boldogan játszanának, minél több jó fesztiválon és persze klubokban is.

Advertisement

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here