Univerzum 1×1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Meglátogattam egy kedves barátnőmet. A kellemes beszélgetés után kikísért az autómhoz. Búcsúzás közben észrevette az autóm rendszámát és mellékesen megjegyezte, hogy ugye tisztában vagy azzal, hogy ez az autó véd téged. Tartsd meg, amíg csak tudod. Tudtam, hogy jártas az ezoterikus és spirituális dolgokban, de azt nem, hogy a számmisztikával is szokott foglalkozni. Annyit kérdeztem csak, hogy miért gondolod ezt? A rendszámom 038 volt. Elmagyarázta, hogy a számmisztikában a számokat össze kell adni, valamint, hogy vannak mesterszámok, amelyek különös erővel bírnak. Az én rendszámom ugye a 11-et adta ki eredményül. Ez egy mesterszám. Olvassak utána és meg fogom érteni. Szerzőnk, Tünci írása.

0
2183
Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11
Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Az információt elraktároztam, de különösebb jelentőséget nem tanúsítottam neki. Jó darabig nem is foglalkoztam ezzel. Eltelt egy kis idő és már el is felejtettem ezt a sorsfordító információt. Épp hazaértem egy hosszú és mozgalmas nap után, amikor jött egy gondolat. Egész eddig fel sem tűnt, hogy hol lakom. Az 1-es házszám alatt a 11-es lakásban…már egy jó ideje. Ekkor természetesen eszembe jutott, amit a barátnőm mondott.

Nem hagyott nyugodni a gondolat és elkezdtem utána olvasni, hogy ez mit is jelenthet.

Sok érdekes dolgot találtam, sok mindenben magamra, az életemre és a körülményeimre ismertem bennük. Megértettem miért gondolkodom nagyon sokszor a végletekben. Már tudom, hogy nem véletlenül a tanári pályára terelt az élet.

Megtanultam figyelni az álmaimra, intuícióimra. Valamint világossá vált, hogy a mindent átszövő és irányító energia létezik, és ténylegesen képes vagyok azt mozgatni, még akár teremteni is vele.

Hihetetlen bizonyítéka volt ennek, hogy a legjobb barátnőmet szerettem volna megóvni a hazafelé vezető úton, és „eltérítettem” a GPS-ét, hogy egy biztonságos útvonalon menjen haza. Pedig Ő teljesen más útvonalat írt be a kütyübe. Először értetlenül szemlélte a dolgot, hogy hol a csudában lehet, majd felhívott és elmesélte mi történt. Ekkor esett le a tantusz.

Azonban nem szeretnék e misztikus szám elemzésébe bonyolódni, azt meghagyom a számmisztika tudósainak. Csak elmesélek még néhány érdekes eseményt, ami az életemben az 1-es, 11-es, 111-es és 11:11-es számoknak köszönhetek.

Az én kis autóm sok helyre elvitt, nagy távokat tettünk meg együtt.

Mindig mindenki csodálkozott, és szinte őrültnek tartottak, hogy egy ilyen ócskavassal útra merek kelni akárhová. De akkor már éreztem a kicsi kocsiban rejlő erőt. Ne essen kétségbe senki, most nem az jön, hogy aztán átálltunk a sötét oldalra.

Az első nyári szezonomat töltöttem Ausztriában. Az egyik barátom a közelben dolgozott. Egy napra esett a szabadnapunk azon a héten, és úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Svájcba kirándulni. Aki már járt ott, az tudja, hogy meseszép tájak vannak arra, és ha nem a pályán mész, akkor hegyeken-völgyeken keresztül, eszméletlen kacskaringós, tekergős utakon lehet autókázni. Fantasztikus nap volt, sosem felejtjük el. De azt sem, hogy röpke vakációnk után kiderült, hogy az autó négy fékje közül csak egy fogott, és az is csak félig.  Azt hiszem tényleg vigyázott ránk… valami.

Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Hamarosan el kellett adnom a kicsi kocsit. De nem kellett sokáig várnom és már rá is találtam az utódra.

Gondolom senki sem fog meglepődni, ha azt mondom, hogy a rendszáma 111 volt. Ez az autóm is védelmi szerepet töltött be az életembe.

Sok megpróbáltatás ért akkoriban, és érdekes módon mindig minden az autómon jelent meg. Talán úgy tudnám leírni, mintha szimbiózisban éltem volna vele. Ha bármi történt, akkor első körben az autónak lett baja, valami akkor elromlott rajta. Nekem csak a negatív érzések jutottak, de fizikálisan nem betegedtem le. Mintha ezt a terhet átvállalta volna. Sokat rágódtam akkoriban a múlton, szinte újraéltem a múltam. Majd egy reggel nem volt meg a visszapillantó tükröm. Kiesett és darabokra törött. Akkor még nem értettem, hogy figyelmeztetés volt, hogy engedd el a múltat, ne tekingess vissza mindig. A leglátványosabb az volt, amikor egy szerelem után úgy éreztem, hogy megszakadt a szívem. Erre az autómról kiderült, hogy megrepedt a motorblokk. A motor, mint tudjuk az autó szíve. Amikor elérkeztem az 1-esek városába, akkor adtam el. Már nem volt szükségem rá, hogy egy ilyen jellegű vészjelző és védőpajzs legyen mellettem.

Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Az előző cikkemben az utazóról írtam. A kedves úriember egy tavaszi hónap 11.-én lépett be az életembe. Neki köszönhetem egy részről, hogy eljutottam az 1-esek városába. Azért hívom így, mert amikor intéztem a költözéssel kapcsolatos dolgaimat, akkor mindenhonnan potyogtak az 1-esek. Amikor a város felé közeledtem egyre több autó rendszáma volt 1, 11, 111, 1111. Aki már járt ebben az országban, az tudja, hogy itt szabadon meg lehet választani, hogy mi legyen a rendszámod.

Mindennapos volt, hogy pont 11 óra 11 perckor pillantottam az órára. Beugrottam a boltba pár dolgot venni és a végösszeg 11,11 Euro volt.

Majd elérkezett a költözésem napja. A hónap 29. napján érkeztem meg. Micsoda meglepetés, pont 11-et ad ki ez is. Nem sokkal az érkezésem után egy furcsa találkozón a kedves utazóm bemutatott valakinek, aki 11. hó 11-én született. Vele kapcsolatban még homályos minden, de hogy jelentősége lesz idővel, azt már most is érzem a zsigereimben.

Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Itt az 1-esek városában élem meg a legnagyobb mélységeket és magasságokat.

A szabadidőm arra fordítom, hogy megismerjem önmagam és a bennem rejlő lehetőségeket. Kíváncsi lennék, hányan tapasztalták már meg, hogy milyen félelmetes is tud lenni, ha egyedül kell maradnod saját magaddal?! Kacifántos egy út ez, de aki csak teheti, induljon el rajta, mert olyasmiket tapasztalhat, amiket talán szavakba sem lehet önteni.

Bizonyára többen is olvasgatnak ezoterikus és spirituális oldalakat. Akkor nem lesz ismeretlen, ha azt mondom, hogy jelenleg a Vízöntő korszakban vagyunk. Mint tudjuk ez a 11. csillagjegyünk.  Nem véletlen hát, hogy akik a 11-es szám vonzását élik és tapasztalják, azoknál furmányos dolgok kezdődtek el.

Azt mondják, hogy nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére és a belső ébredésre. Vannak, akik úgy tartják, hogy a számok segítségével üzennek az angyalok és őrangyalok.

Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

A számmisztikában jártasak úgy tartják, hogy a 11:11 segítséget ad abban is, hogy találkozz a másik feleddel, az ikertársaddal, vagy más néven ikerlelkeddel. De csak akkor, ha a karmádat tudatosan elkezded megtisztítani. Nos, a tudatos önismereti utamat járva, sok mindent megtanultam, elengedtem és feloldottam. Így történhetett meg, hogy két karmikus találkozásban is részem volt. Először nem is értettem semmit, mint az ilyenkor lenni szokott. De erről majd a következő cikkemben írok bővebben. Majd megjelent a harmadik karmikus találkozás. Kicsit vicces… azt szokták mondani, hogy három a magyar igazság. Állítólag a 3-as szám egyik jelentése, hogy varázslatos dolgok vannak készülőben, de beletelik egy kis időbe, mire kiteljesedik minden.

Úgy néz ki, hogy a varázslat beteljesedni látszik. Kigyúlt a fény a sötétségben, mert megtaláltam az Ikerlángom. Többé nem vagyok egyedül, mert Ő mindig ott van velem, akármilyen távol is vagyunk fizikálisan.

Univerzum 1x1- őrangyalok, jelek, mesterszámok, 11:11

Elkezdődött egy új életszakasz, amihez elég furmányosan vezetett el a sors a 038-tól elindulva évekkel ezelőtt. De csak figyelni kell a jelekre, amit az Univerzum küldd nekünk és minden olyan egyértelmű és egyszerű lesz, mint az 1×1.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..